Branscher

Så, du har bestämt dig för att du vill jobba hemifrån och tjäna pengar på nätet. Det finns flertalet branscher som ger dig möjligheten att göra det här. Här är några av de mest lukrativa.

Spel på nätet
Casinospel, sports betting, poker, bingo och liknande spel är den i särklass mest lukrativa marknaden för personer som vill tjäna pengar på nätet. Det är mycket pengar i omlopp, det finns massvis av alternativ och som affiliate får du ofta betalt så länge som de kunder du har hänvisat spelar.

Det här är dock en väldigt konkurrensutsatt marknad och det är svårt att slå sig in.

Resor
I takt med fler och fler resebokningar görs via internet så har möjligheterna till att slå mynt av resebranschen ökat. Sajter som hotels.com har ofta partnerprogram som du kan anmäla dig till. När det är gjort så försöker du bara slussa vidare dina besökare till resesajterna i fråga och hoppas på att de bokar både resa och hotell.

Nackdelen med resebranschen är att kundernas livslängd inte är lika långt som inom exempelvis spel.

Böcker
Bokbranschen har samma symptom som resebranschen. De flesta böckerna säljs på nätet vilket betyder att du kan agera mellanhand och tjäna en hacka.

Finanser
Olika typer av finansieringstjänster är väldigt populära bland webbmarknadsförare. Här finns det väldigt stora förtjänstmöjligheter. Du kan bland annat förmedla olika typer av lån, försäkringar, pensioner eller kreditkort. Det finns de som menar att det är oetiskt att tjäna pengar på lån med skyhöga räntor men om du skapar en tjänst som klart och tydligt redogör för- och nackdelar med exempelvis ett sms-lån så ser inte jag problemet.

Shopping
Många handlar på nätet. Det finns säljkanaler för precis allting online. Det enda som du behöver göra att välja den nisch som passar dig bäst och börja driva trafik till dina favoritbutiker.